Medewerkers

A.M.C. Groot

A.M.C. Groot
Huisarts

Huisarts sinds 1986

Medeoprichter van de praktijk

Allround huisarts, met als extra aandachtsgebied cardiologie, kinderen en wetenschappelijk onderzoek. 

Spreekuur: maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag

 

 

F.C.N.M Gunneweg

F.C.N.M Gunneweg
Huisarts

Huisarts sinds 1985. Oprichter van de praktijk

6 jaar huisartsenopleider geweest

All round huisarts met als extra aandachtsgebied chirurgie, arbeidsgerelateerde aandoeningen en schouderproblematiek

Spreekuur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

 

 

 mw. A.H. (Harmke) Verheij-van Wuijckhuijse

mw. A.H. (Harmke) Verheij-van Wuijckhuijse
Huisarts

Sinds 1 juli 2018 mag ik het team van huisartsen versterken. Ik ben huisarts sinds 2011. 
Ik ben een allround huisarts, maar haal daarnaast extra plezier uit het doen van chirurgische ingrepen. 
Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. 

Monique van Luenen

Monique van Luenen
Praktijkondersteuner

Monique werkt in onze praktijk sinds 26 jaar; aanvankelijk als doktersassistente, sinds 10 jaar als praktijkondersteuner. Zij heeft de diabeteszorg opgezet, is met Eveline van Dijk verantwoordelijk voor de ouderenzorg en organiseert en voert wetenschappelijk onderzoek uit. Zij is tevens de uitvoerende kracht voor de reisvaccinaties. Voor vragen is zij rechtstreeks te benaderen via het e-mail adres: m.vanluenen@gunneweg-groot.nl 

Eveline van Dijk

Eveline van Dijk
Praktijkondersteuner

Eveline was in het verleden verpleegkundige met oa ervaring op de hartbewaking en de urologie. Sinds 2005 werkt zij bij ons als praktijkondersteuner; zij coördineert en voert uit: de diabeteszorg en de astma-COPDzorg. Met haar collega Monique van Luenen voert ze de ouderenzorg in de praktijk uit. Voor vragen is zij rechtstreeks te benaderen via het e-mail adres: e.vandijk@gunneweg-groot.nl 

Lineke

Lineke
Doktersassistente

Lineke is sinds juni 2011 werkzaam in onze praktijk. In augustus is zij bevallen van een pracht van een zoon. Gefeliciteerd, Lineke!  Vanaf november is Lineke weer werkzaam in de praktijk. 

Mariëlle

Mariëlle
Doktersassistente

Mariëlle is sinds september 2016 werkzaam in de praktijk als all round doktersassistente. Zij is opgeleid aan het MBO te Amersfoort. Zij is alle dagen aanwezig. U zult haar aan de telefoon en op het assistentenspreekuur treffen, als spil in de praktijk. 

Francisca

Francisca
Doktersassistente

In september 2018 begonnen, en meteen als een vis in het water in onze huisartsenpraktijk. Francisca heeft veel ervaring door jarenlange functies in het St Jansdal Ziekenhuis. De laatste jaren op de afdeling cardiologie. Welkom, Francisca!

Sietske Post

Sietske Post
Praktijkmanager

Sietske Post is HEAO opgeleid en verricht sinds 2008 in onze praktijk de financiële en verzekeringsadministratie. Bij vragen over declaraties en rekeningen kunt u haar bereiken via de assistente, telefonisch of via e-mail: administratie@gunneweg-groot.nl.

Thijs van der Haar

Thijs van der Haar
Praktijkondersteuner GGZ

Thijs is sinds februari 2014 praktijkondersteuner bij de huisarts voor geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ).  Eerder werkte hij als algemeen maatschappelijk werker. Bij klachten als gespannenheid, overbelasting, slapeloosheid, depressiviteit, sociale problemen of angstklachten kunt u via de assistente een afspraak bij de POH-GGZ maken. De gesprekken worden vergoed door uw basisverzekering en vallen niet onder het eigen risico. Soms zijn een paar gesprekken voldoende om weer verder te kunnen. Soms wordt door de POH-GGZ doorverwezen naar psycholoog of andere passende hulpverlening. 

Contact

Spoednummer 0341-560899
 

Huisartsenpraktijk Gunneweg en Groot

Burgemeester Langmanstraat 4
3851 NM Ermelo
Telefoon:
0341-558569
Fax:
0341-563114
assistente@gunneweg-groot.nl
Routebeschrijving >