Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Griepprik 2018 op 29 en 30 oktober


Op maandag 29 en dinsdag 30 oktober worden de jaarlijkse griepvaccinaties gegeven door Monique van Luenen en Hannah Oudijn. De mensen die een indicatie hebben voor de griepprik, hebben een uitnodiging ontvangen. De griepprik beschermt tegen de ernstige gevolgen van griep en verkleint de kans op griep. Als iemand na de griepprik toch griep krijgt, verloopt de ziekte vaak minder ernstig. De prik is voor mensen van 60 jaar en ouder en volwassenen en kinderen met bepaalde medische aandoeningen.
Lees verder »

Op maandag geen assistenten spreekuur


Op maandag is er om 8 uur geen open spreekuur door de assistente, Dit is tot begin december het geval. Mocht u toch gekomen zijn, dan wordt u geholpen door de huisartsen die open spreekuur doen.
Lees verder »

Harmke Verheij- van Wuijkhuijse nieuwe vaste huisarts


Een nieuwe, maar al ervaren huisarts: dat is dokter Verheij. Zij komt in onze praktijk werken op maandag, woensdag, en donderdag. Zij is huisarts vanaf 2011. Deed ervaring op in Voorthuizen, Apeldoorn, Leusden en Harderwijk. Ze kent de regio, en de kneepjes van het vak. Bijzonder aandachtsgebied: kwaliteitsverbetering. Welkom, Harmke, veel werkplezier!
Lees verder »

Vitamine D


Dat kinderen tot 4 jaar vitamine D tabletjes nodig hebben, is goed bekend. Maar wist u dat oudere kinderen ...
Lees verder »

Contact

Spoednummer 0341-560899
 

Huisartsenpraktijk Gunneweg en Groot

Burgemeester Langmanstraat 4
3851 NM Ermelo
Telefoon:
0341-558569
Fax:
0341-563114
assistente@gunneweg-groot.nl
Routebeschrijving >