PatiëntenPortaal

Via het patientenportaal kunt u online een afspraak maken met een van de huisartsen. Ook is het mogelijk uw herhaalmedicatie online te bestellen. Tevens kunt u gebruik maken van een e-consult.

U dient zich hiervoor eenmalig te registreren via ons patiëntenportaal. Nadat middels een indentificatieprocedure geverifeerd is dat het werkelijk om u zelf gaat, wordt uw aanvraag gekoppeld aan de gegevens die bekend zijn in het huisartseninformatiesysteem.

Bij het maken van een online afspraak, is het voor ons niet mogelijk een vooraf inschatting te maken van de aard en de ernst van uw klachten. Als u ook maar enige twijfel heeft of de klachten een verband hebben met een ernstige, levensbedreigende aandoening, belt u dan met de doktersassistente voor een afspraak. Dit geldt ook als u verschillende vragen heeft en een dubbele afspraak wilt plannen.

Dus spoedafspraken kunnen niet via het patientenportaal worden ingepland. Neemt u daarvoor direct contact op met de doktersassistente. Spoednummer: 0341-560899.

U kunt u voor het patientenportaal aanmelden via onderstaande link

 

 

 

 

Contact

Spoednummer 0341-560899
 

Huisartsenpraktijk Gunneweg en Groot

Burgemeester Langmanstraat 4
3851 NM Ermelo
Telefoon:
0341-558569
Fax:
0341-563114
assistente@gunneweg-groot.nl
Routebeschrijving >