Spreekuur informatie

Spreekuur: er is een inloopspreekuur en een afspraakspreekuur

 

Inloopspreekuur huisartsen
U kunt iedere werkdag van 08:00- 09:00uur  (op dinsdag en vrijdag vanaf 07:30uur) zonder afspraak terecht op het spreekuur. Klachten die met name geschikt zijn voor het open spreekuur: hoesten, keelpijn, oorklachten, kortdurende pijnklachten, wondje, huidklachten.Minder geschikt voor het tempo van het open spreekuur zijn bijvoorbeeld: slaapproblemen, langer bestaande moeheid, depressieve klachten, overspannenheid, en gynaecologische klachten. Neemt u plaats in de wachtkamer en u wordt op volgorde van binnenkomst geholpen. Houdt u rekening met enige wachttijd.

 

Aanwezigheid artsen op het inloopspreekuur.

Dr. Gunneweg: dinsdag, woensdag en vrijdag

Dr. Groot: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Dr. Verheij: maandag en woensdag

 

Afspraakspreekuur
Het afspraakspreekuur wordt gehouden op iedere werkdag, 's morgens 's middags en donderdagavond. Voor dit spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

 

Meer tijd?
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen. Geen spoed, maar toch een visite voor dezelfde dag? Bel dan vóór 10 uur.

 

Verzuim van een afspraak: houdt u rekening met kosten?

Bij verhindering dient u afspraken uiterlijk 24 uur van tevoren af te zeggen.

Wanneer een afspraak niet of niet tijdig wordt afgezegd, worden de kosten van de verzuimde afspraak in rekening gebracht. 

Telefonische terugbelafspraak

U belt naar de praktijk en vraagt om een telefonisch consult. De huisarts belt u dan later, op een aangegeven tijdstip terug.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek bent, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent.

De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Soms wordt ervoor gekozen u toch naar de praktijk te laten komen omdat de mogelijkheden tot onderzoek en sommige behandelingen in de praktijk beter zijn.

 

Contact

Spoednummer 0341-560899
 

Huisartsenpraktijk Gunneweg en Groot

Burgemeester Langmanstraat 4
3851 NM Ermelo
Telefoon:
0341-558569
Fax:
0341-563114
assistente@gunneweg-groot.nl
Routebeschrijving >